Huisregels

De Kunstmarkt wordt gehouden in het mooie Van Boetzelaerpark. Om het park zo mooi te houden, is er een aantal zgn. huisregels.
Het is handig deze huisregels even te lezen voordat je naar de Kunstmarkt komt.

Afval
Houd het park schoon. We hebben het samen gezellig, dus ruimen we het ook samen op. Afval zamelen we gescheiden in, in de daarvoor bestemde afvalbakken.

Alcohol en drugs
Geen alcohol als je jonger bent dan 18 jaar. Drugs willen we hier al helemaal niet.

Boetz-munt
Het betaalmiddel op de Kunstmarkt is de Boetz (waarde € 1,25). De Boetz haal je bij onze kassawagen: contant te betalen of met pin.

Bomen en planten
In het park staan bijzondere bomen en planten. We verzoeken je vriendelijk respect te hebben voor de natuur en deze niet te beschadigen!

EHBO
In het park is een EHBO-post aanwezig.

Eigen drank en eten
Er is volop gelegenheid om iets te eten of te drinken.

Eigen theater of muziek
Er zit veel tijd en zorg in de samenstelling van het programma voor de Kunstmarkt. Zelf theater of muziek opvoeren tijdens de Kunstmarkt is dan ook niet toegestaan.

Foto en film
Zodra je op de Kunstmarkt bent, geef je automatisch toestemming dat je op foto of film kunt worden vastgelegd.
Uiteraard vinden we het erg leuk als je jouw foto’s of filmpjes van de Kunstmarkt met ons deelt. Dat kan via onze Facebookpagina, op twitter of via Instagram.

Gevonden en verloren spullen
Heb je iets gevonden? Breng het dan even naar de Kassawagen. Ben je iets verloren, meld dit dan ook bij de Kassawagen. Wij maken hier melding van op onze Facebookpagina.

Honden
Het is niet de bedoeling dat honden los lopen. Houd je hond dus aan de lijn.

Programma
De Kunstmarkt gaat op vrijdag 13 september 2019 van start om 17.00 uur en is om 00.00 uur afgelopen.
Zaterdag 14 september 2019 is de Kunstmarkt vanaf 12.00 uur weer geopend. De kunstenaars met hun kramen staan er van 12.00-18.00 uur. Om 00.00 uur is de Kunstmarkt ten einde.
Het programma voor 2019 maken we rond de zomer bekend. Dit was het programma van vorig jaar.

Promotie
We hebben liever niet dat je op de Kunstmarkt reclame gaat maken of iets gaat promoten. Wil je toch iets promoten, neem dan even contact met ons op.

Respect
We gaan hier respectvol met elkaar om.

Risico
Het betreden van het park en de Kunstmarkt bijwonen, zijn geheel op jouw eigen risico. De organisatie is niet aansprakelijk voor verloren en/of beschadigde eigendommen of andere schade.

Roken
In de tenten is roken verboden.

Rolstoel
Het terrein is toegankelijk voor mindervaliden via de ingang aan de Kerklaan.

Toegang
Kunstmarkt De Bilt is gratis toegankelijk. Voor consumpties bij het Boetzcafé, enkele foodkramen en bij de diverse attracties betaal je met de Boetz.

Toiletten
In het park zelf en buiten het park, nabij de hoofdingang aan de Bilthovenseweg, zijn WC’s. De WC buiten het park is ook geschikt voor rolstoelgebruikers.

Heb je nog vragen neem dan even contact met ons op.

Op 13 & 14 september 2019, Van Boetzelaerpark, De Bilt

Programma