Loes Fabienne

Loes Fabienne (20) – haar liefde voor muziek begon op jonge leeftijd. Op haar zolderkamertje versleet ze menig Dolly Parton plaat en na verloop van tijd probeerde Loes de platen ook na te spelen. Uiteindelijk werd ze geïnspireerd om haar eigen nummers te gaan schrijven. Het werden catchy popnummers met Americana invloeden en met dromerige teksten over opgroeien en de liefde. 

Loes heeft een gevoelige stem met een unieke vibrato waarmee ze haar publiek op opmerkelijke wijze weet te roeren en die goed past bij de liedjes die ze schrijft.

Met de looks van een donkerharige Stevie Nicks beklom een jonge Loes vele singer-songwriter podia. Hierbij heeft ze veel ervaring opgedaan en dit is nu te merken aan de intieme en ongedwongen sfeer van haar optredens. Haar mysterieuze, soms ongrijpbare uitstraling, doet je afvragen wat er gaande is achter die donkere haren voor haar ogen.

Fabienne speelde eerder op Kaaspop, het Singelfestival en podia als PX, P3 en Manifesto. Bovendien maakte ze deel uit van de selectie van het NH-Pop traject 2019 en studeerde ze aan de Herman Brood Academie in Utrecht. Hier heeft ze haar band ontmoet.

» instagram/loesfabienne